Førsteklasses service

og fasiliteter

Med førsteklasses standard og service gir livet på Villa Mokollen deg en verdig alderdom. I nydelige omgivelser med velværeavdeling, restaurant, egen sjåførservice og et variert aktivitetstilbud kan du gå alderdommen i møte med innholdsrike og meningsfulle hverdager. På Villa Mokollen ligger alt til rette for det gode liv. 

Villa Mokollen er Norges første eldrehjem i sitt slag. Moderne og eksklusive fasiliteter med førsteklasses standard. Villa Mokollen er et hundre prosent privateid og privatdrevet eldrehjem utviklet for å kunne tilby en god og verdig alderdom.

 

Høy standard og service

Vi ser ingen grunn til å ikke kunne gå alderdommen i møte med høy komfort! Villa Mokollen er et eksklusivt eldrehjem med ekstra høy standard og service, topp moderne fasiliteter og variert aktivitetstilbud. Leilighetene er topp moderne med romslig planløsning og gode lysforhold. Et lite tekjøkken, Nespresso kaffemaskin og kjøleskap som fylles med kald drikke ved behov gir deg også muligheten til å ta i mot besøk hjemme. Personalet rer opp sengen hver dag og du kan bestille room-service med mat levert på døren – akkurat som på et hotell.

 

Innholdsrike og meningsfulle dager

Med en fast ansatt aktivitør gir livet på Villa Mokollen deg mulighet til et sosialt liv med innholdsrike og spennende aktiviteter. Eldrehjemmet har et stort fellesareal der beboerne møtes til felles samlinger i for eksempel hagegruppe, svømmegruppe og mat- og vingruppe. Egen sjåfør tar også

med seg grupper på aktiviteter og turer utenfor hjemmet.

 

Egen velværeavdeling

På Villa Mokollen er det kort vei til egenpleie. Med egen velværeavdeling har beboerne tilgang på frisør, SPA, fysioterapi og fotpleie. Med egen sjåfør-service har du heller ikke behov for egen bil når du har ærend utenfor hjemmet.