Familie hos Villa Mokollen

Er du i familie til en som har leilighet i Villa Mokollen, kan du være trygg på at fasilitetene ligger til rette for det gode liv. Gjesteparkering, restaurant og overnattingsmuligheter gir mulighet for gode stunder familie og venner imellom. 

Som familie er det viktig å være trygg på at ens kjære er i gode hender. Villa Mokollen har døgnbemannet helsehjelp samtidig som den enkelte har full individuell frihet i egen selveierleilighet.

 

Villa Mokollen er ikke et sykehjem, men en eldrebolig der man kan bo og leve godt også som gammel. Som familie har du mulighet til å besøke like ofte og privat som hjemme. Det er egen gjesteparkering og du er hjertelig velkommen til å spise og drikke i restauranten.

 

Romslige leiligheter og store fellesareal sørger for privatlivets fred samtidig som du vet at her blir man ikke ensom. Villa Mokollen tilbyr unike fasiliteter og servicetilbud.

 

Overnattingsmuligheter for familien

I det gamle hovedhuset ligger tre fantastiske suiter med hvert sitt bad der du som familie kan overnatte og spise frokost. Her kan man også bo over flere dager og være i nærheten ved behov.

 

Topp moderne helseteknologi og god omsorg

På Villa Mokollen er pleie og omsorg sentralt. Både når det gjelder det menneskelige aspektet, og med tanke på medisinske hjelpemidler og teknologi. Det er egen poliklinikk på stedet, og vårt kompetente helsepersonell har tett dialog med lokale leger som kontaktes ved behov.

 

Her kan du være helt trygg på at din kjære har det bra!