Det gode liv på

Villa Mokollen

På Villa Mokollen skal du kunne gå en verdig alderdom i møte. I vakre omgivelser ligger den herskapelige villaen omgitt av et nydelig landskap med utsikt over innseilingen til Sandefjord. Som et unikt og eksklusivt privat eldrehjem tilbyr Villa Mokollen luksuriøse fasiliteter og servicetilbud som restaurant og velværeavdeling, et variert aktivitetstilbud og personlig medisinsk oppfølging. Kort sagt er livet på Villa Mokollen et liv verdt å leve. 

Gjennom en eventyrlig skog med nydelig sollys går alleen opp mot det ærverdige Villa Mokollen og det omkringliggende parkanlegget, som i sin tid ble tegnet og bygget til skipsreder Jørgen Jahre.

Her møter historisk sus moderne funksjonalitet i 18 eksklusive selveierleiligheter, spesielt bygget med tanke på førsteklasses komfort for en verdig alderdom.  

 

Unikt og eksklusivt privat eldrehjem

Villa Mokollen er et unikt eldrehjem der individuell frihet, kvalitet og trygghet står i fokus. Som det første i sitt slag i Norge er dette et ett hundre prosent privateid og privatdrevet eldrehjem med høy standard, førsteklasses fasiliteter og døgnbemannet helsepersonell.

 

Luksuriøse fasiliteter og servicetilbud

Moderne utformede selveierleiligheter og romslige fellesarealer legger opp til et godt og sosialt liv. Her er egen velværeavdeling, restaurant med velsmakende og variert meny, sjåførservice og heltidsansatt aktivitør som legger opp til et variert aktivitetstilbud i og utenfor hjemmet.

 

Restaurant og room-service

Restauranten på Villa Mokollen har egen kokk og kjøkkensjef som daglig dekker bordet med en velsmakende og delikat frokost- og lunsjbuffet. Her treffes beboerne rundt hyggelige måltider, og har du besøk er de selvsagt hjertelig velkomne til å spise i restauranten. Hver dag serveres velsmakende og variert middag basert på gode råvarer, og ønsker du øl eller vin til maten får du naturligvis det!

 

Skulle du en dag foretrekke ditt eget selskap, kan du bestille maten som room-service levert hjem til din leilighet. Kjøleskapet er som alltid fylt med kald drikke, og med Nespresso kaffemaskin kan du enkelt nyte en kaffe når du måtte ønske. Å bo her er nesten som å bo på hotell, men med privatlivets fred og topp moderne helseteknologi.

 

Variert aktivitetstilbud

Det å bli gammel behøver ikke bety å måtte gi slipp på en aktiv livsstil og et sosialt liv. Villa Mokollen har romslig med boltreplass i fellesarealer ute og inne der beboerne møtes til gode lag. Vår aktivitør legger opp til innholdsrike og spennende aktiviteter med felles samlinger i for eksempel hagegruppe, svømmegruppe og mat- og vingruppe. Villa Mokollens sjåfør tar med seg grupper for aktiviteter utenfor hjemmet, og kjører beboerne dit de ønsker. Det å bli eldre betyr ikke at du må gi slipp på en aktiv og sosial livsstil.

 

Egen velværeavdeling

Det er lite annet som er bedre for kropp og sjel enn litt egenpleie. På Villa Mokollens har du tilgang til privat SPA der du blant annet kan senke kroppen ned i et jacuzzi boblebad. Her kan du gå tørrskodd til frisør, fysioterapeut og fotpleie. Skulle du behøve å besøke fasiliteter utenfor hjemmet, tar du bare kontakt med Villa Mokollens private sjåførservice. Egen bil trenger du ikke her, og da slipper du også å tenke på forsikringer, dekkskifte og fornyelse av førerkortet.

 

Håndplukket helsepersonell og personlig medisinsk oppfølging

Med god livskvalitet kommer ofte også god helse. Likevel er det ikke til å komme utenom at med økt alder kommer også et økt behov for helsehjelp. For at du skal kunne bekymre deg mindre om helsen har vi derfor håndplukket helsepersonell som er tilstede for våre beboere hele døgnet. Tanken er at her skal det både være godt å bo og å jobbe. Les mer om vårt pleie- og omsorgstilbud her.

 

Ta vare på de gode stundene

På Villa Mokollen setter vi livskvalitet i fokus. Eldrehjemmet er bygget med tanke på å kunne tilby en verdig alderdom i vakre omgivelser. Fordi man fortjener et godt liv også når man blir gammel. Livet på Villa Mokollen er et godt liv med alt det innebærer. Her kan du gå alderdommen trygt i møte og ta vare på de gode stundene.