Moderne og romslige

leiligheter

Villa Mokollen eier hver beboer sin egen leilighet. Eksklusive, romslige og moderne utformet med gode lysforhold. Tilknyttet hyggelige fellesarealer og førsteklasses fasiliteter, ligger alt til rette for en trygg, aktiv og sosial alderdom i naturskjønne omgivelser.

Også i den siste delen av livet skal man ha det godt og bo bra. Villa Mokollen er et lite og eksklusivt eldrehjem med 14 leiligheter for enslige og 4 for to personer.

 

Leilighetene er et tilbygg til den gamle villaen, og syr på den måten sammen det gamle ærverdige og det nye funksjonelle. Her bor man i vakre omgivelser i splitter nye selveierleiligheter tilknyttet fellesarealer i den herskapelige Villa Mokollen.

 

Funksjonelle og flotte leiligheter

Alle selveierleilighetene inneholder gang, koselig stue, store funksjonelle bad og soverom med walk in-closet. Tekjøkken med kjøleskap og ovn gir mulighet for å tilberede egen mat, hvis du ikke ønsker å spise i restauranten. Leilighetene er universelt utformet av anerkjente interiørarkitekter og er utstyrt uten terskler, god høyde under taket og brede dører for lett fremkommelighet. Store vinduer fra gulv til tak sørger for godt lys og flott utsikt. Topp moderne helseteknologi og døgnbemannet helsepersonale gir trygghet for beboerne.

 

Alle leilighetene har gasspeis som gir lun varme og hygge på kjølige høst- og vinterkvelder. Kos deg foran peisen med nytraktet kaffe fra Nespresso-maskinen, som er standard i alle leiligheter. Villa Mokollen sørger for påfyll av kaffekapsler, rer opp sengene og fyller opp kjøleskapet med kald drikke hver dag.

 

Størrelse på leilighet for enkeltpersoner: 55 kvm.

Størrelse på leiligheter for 2 personer: 70 kvm.

 

Salg av leiligheter på Villa Mokollen administreres og koordineres av Villa Mokollen administrasjon, som også har utarbeidet et ventelistesystem for ledige plasser. 

Villa Mokollen

Fellesareal